11 Ağustos 2009 Salı

46 Saniyede İki Gol...

Hafta sonu futbol sahalarında belki de hiç görülmemiş bir olay yaşandı. Almanya Ligi'nde Bochum'un Borussia Mönchengladbach ile 3-3 berabere kaldığı maçta Mimoun Azaouagh, 46 saniyede iki gol atarak inanılması çok zor bir işe imza attı.

26 yaşındaki futbolcunun formasını giydiği Bochum evinde ilk yarıyı 3-0 yenik kapattı. İkinci yarıda dakikalar 50:21'i gösterdiğinde Azaouagh yaklaşık 18 metreden düzgün bir vuruşla farkı ikiye indirdi. Golün sevincini fazla yaşamayan İran asıllı futbolcu, bu golün üzerinden 46 saniye geçtiğinde bu kez 22 metreden nefis bir vuruşla skoru 3-2'ye getirdi. Daha sonra ise beraberlik için yüklenen Bochum 63. dakikada Sestak, ile aradığı golü buldu: 3-3. Gecenin kahramanı tabiki Azaouagh'dı sadece 46 saniyede bitmiş denilen bir maçı tersine çevirmişti üstelik birbirinin kopyası aynı golle. Tebrikler Azaouagh.

2 yorum:

  1. kopya iki gol. oldukça ilginç bir olay zamanında bunun benzerini de galatasaray-beşiktaş maçında Hasan Kabze yapmıştı.

    YanıtlaSil
  2. Evet unutulmaz bir geceydi gerçekten. Bu kadar da yankı uyandırmamıştı klasik türk medyası yapacağını yapmış şike söylentileriyle meşgul etmişti gündemi.

    YanıtlaSil