26 Ağustos 2009 Çarşamba

KAZIM DA GALATASARAYLI?

Futbol için çok büyük ayıpların olduğu bu geceden sonra Diyarbakır camiasından birbirinden farklı sayısız ses yükseliyor. Diyarbakırspor taraftarları taraftar forumlarında maçın başında Kazım'ın yaptığı hareketten dolayı deli olduklarını ve bunu hazmedeyip maçın sonuna kadar olay çıkardıklarını söylüyorlar. Hatta bazı taraftarlar amaçlarının yönetimi indirmek olduğunu ve tek suçlunun da yönetim olduğunu söylüyorlar.

Pazartesi gecesi Fox Fubolu izlerken Aziz Yıldırım'ın açıklamalarını dinledim ve yıllardır sevmediğim bu şahsın açıklamalarını gerçekten takdir ettim. Onun yanında ise susan bir şey söylemeyen bir adam vardı. Aziz Yıldırım'a olaylar Diyarbakır'da çok fazla Galatasaray taraftarı olduğundan dolayı başlamış olabileceği sorulduğunda Aziz Yıldırım saçmalayın diyorken o adam orda susuyordu ancak ertesi gün her ne hikmetse susan adamın dili açılmıştı ve yaptığı açıklama şöyleydi:

"Olayları, büyük bir takımın taraftarları çıkardı. Emniyet yetkililerinin bunu bilmesi gerekiyordu. Rakip Fenerbahçe gibi büyük bir takım. Diyarbakırspor galip durumdayken büyük bir takımın bayrağı açılıyor. İşte ne olduysa o andan sonra oluyor. Dün yaşanan olayları kimse Diyarbakırspor'un gerçek taraftarlarına mal etmesin"

Senin stadında olaylar çıkıyor sen rakip takımın başkanının yanında tek kelime etmiyorsun nedense ve ertesi gün çıkıpta bunları söylüyorsun. Polislere saldıranlar da mı Galatasaraylıydı maç çıkışında? Taraftarlı deli eden o hareketi yapan Kazım da mı Galatasaraylı? Zamanında Nouma'nun Türkiye hayatını bitiren hareketi Kazım yapıyor tribün kuduruyor ve sonra suçlu olaylarla alakası olmayan yıllar sonra bu kadar iyi bir hava yakalamış olan Galatasaray. Sonuç olarak da tarafsız haber yapıyoruz diye ahkam kesen siteler yayın organları bu haberleri ellleyip pullayarak halka sunuyor. Yazıklar olsun hepinize yazıklar olsun. Çıkıp da hata bendedir demek bunları engelleyeceğim demek daha zor dimi. Zamanında Altay geldiğinde çıkan benzeri olaylar da Galatasaray yüzünden di di mi? Fenerbahçe'yi yenip iki kere teknik direktörlerini kovdurduğunuzda da Galatasaraylılar olay çıkarttı di mi? Böyle başkanlık olmaz. Böyle insanlık da olmaz. Sizin gibi insanlar, medya olduktan sonra da biz yerimizde saymaya devam ederiz böyle. Bir kere de söylediğinizin arkasında durun ve sorumluluk almayı tarafsız olmayı bilin. Bakın yerle bir ettiğiniz Türk futbolu nasıl yükseliyor.

Saygılar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder